Studio Style 
Hiustenhoitotuotteet

Sim Sensitive -logo

 

Sim Sensitive DS

Käytämme Sim Sensitiven DS-tuotteita. Se on kotimainen sarja, ja vastuullisten suomalaisten hiustenhoitoammattilaisten laadukas valinta.

Tarjoomassa on hiustenhoitopalveluissa käytettävien tuotteiden lisäksi korkealaatuisia hiustenhoitoaineita myös jälleenmyyntiin. Myymälävalikoima on nähtävissä Studiolla.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Ne sopivat herkälle iholle. Tuoteperhe ennaltaehkäisee kemikaalikuormitusta ja DS huomoi hajusteyliherkkyyden tuoksuttomuudellaan.

Sim Sensitive DS hiustenhoito- ja muotoilutuotteet
Kotimainen
Vegaaninen
Tuoksuton
Hellävarainen
Sim Sensitive -logo
Forme Essentials kauraöljy hiustenhoitosarja

Forme Essentials

Sim Sensitive hiustenhoitotuoteperheen Forme Essentials -tuotteet ovat kauraöljystä. Ne soveltuvat erinomaisesti herkälle hiuspohjan iholle, ja ovat erittäin hellävaraiset. Hoitavat aineet edistävät atooppisen ihon, psoriasiksen ja kosketusihottumaisen päänahan terveyttä.

Ainesosat suojaavat hiuspohjan ihoa ja hiuksia ulkoiselta rasitukselta, haitalliselta UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Öljy korjaa hiuspohjan rakennetta ja ylläpitää hiuksen kuntoa. Hoitotuotteiden käyttö vähentää hiuspohjan kutinaa ja tulehdusta.

Saat pehmeät, hyväkuntoiset ja helposti käsiteltävät hiukset. Hiukset säilyvät ilmavina, koska kevyt koostumus imeytyy helposti.

Forme Essentials -kauraöljyhiustenhoitotuotteet ovat kotimaisia, ympäristöystävällisiä. Ne sisältävät omega rasvahappoja, E-vitamiinia, antioksidantteja, keramideja ja harvinaisia avenanthramideja.

Lähde
Forme Essentials, Sim Sensitive

Tuotteemme

Hiustenhoito

Sim Sensitive DS -hiustenhoitotuotteet, Studio Style, Oulu.

Sim Sensitive DS -hiustenhoitotuotteet, Studio Style, Oulu.

Forme Essentials-hiustenhoitosarjan tuotteet, Studio Style, Oulu.

Studio Style

Studio Style Hair Nails Lashes on oululainen ylellisiä hiustenhoitopalveluita tarjoava parturi-kampaamo, jonka arvot ovat vastuulliset.  Pitkä 30-vuotinen kokemus alalla takaa laaja-alaiset, koko perheen parturi-kampaamon palvelut.

Studio Style HNL tarjoaa myös kynsi- ja ripsihoitoja. Ripsenpidennysten tuotemerkki on Cristel Studio. Geeli- ja rakennekynsissä Studio Style HNL edustaa FantasyNailsia.

Studio käyttää ekologisia tuotteita, tarjoaa kestäviä palveluita, vahvalla ammattitaidolla. Tuoteperheisiin kuuluvat ympäristövastuulliset Simin ja KEVIN.MURPHYn hiustenhoitosarjat.

 

Tervetuloa

Studio Stylen hemmotteluun