Studio Style

Palvelut

Studio Style - palvelut. Yrittäjä Susanna Turunen.

Vauvasta vaariin

Studio Style on Kiulukankaalla, oululainen, koko perheen parturi-kampaamo. Vahvuuksia ovat asiakaspalvelutaidot vauvasta vaariin sekä pitkä alakohtainen kokemus.

Hoidoissa käytetään tuotteita, jotka on valittu ekologisesti ja vastuullisesti. Studio Stylen palveluvalikoimiin tulevat ripsi- ja kynsihoidot kevään aikana.

Susanna Turunen

Yrittäjä, Susanna Turunen perusti Studio Stylen Ouluun vuonna 2024. Hän on koulutukseltaan parturi-kampaaja ja toiminut ammatissa kolmekymmentä vuotta. Hän erikoistuu myös kynsihoitoihin. Lisäksi yrityksen tarjontaan tulevat ripsiteknikon palvelut.

Susanna on kotoisin pääkaupunkiseudulta. Hän on luonut uraansa alan liikkeissä etelässä, länsirannikolla sekä viimeisimmät vuodet Oulussa.

”Asiakaspalvelu on minulle kunnia-asia. Olen palvelut kaikkia ikäryhmiä vauvasta vaariin. Vahvalla kokemuksella lupaan, että Studio Style on koko perheen parturi-kampaamo. Tervetuloa asiakkaaksi!”

Hiukset Studio Style, Oulu
Koko perheen parturi-kampaamo Studio Style

Parturi-kampaamo

Palveluihimme kuuluvat hiusten leikkaukset, värjäykset, monivärit, raidat, kampaukset, pidennykset ja permanentit, hiushoidot sekä vaalennuskäsittelyt. Studio Style on koko perheen parturi-kampaamo. Luomme jokaiselle oman näköisen tyylin ammattitaidolla.

Studio Stylen hiustenhoitotuoteperheissä on vastuullisia, ekologisia ja tuoksuttomia tuotteita. Edustamme kotimaista Sim- ja austraalialaista KEVIN.MURPHY-sarjaa.

 

 

 

Kynsi- & ripsihoidot

Erikoistumme FantasyNails -geelikynsien ja -rakennekynsien palveluntarjoajaksi. Rakennekynsissä pidennämme omaa kynttä geelillä. Tuotemerkkimme on FantasyNails.

Henkilöstössämme erikoistutaan myös ripsiteknikoksi. Käytämme Cristel Studion ripsienpidennystuotteita.

Kynsi- ja ripsihoidot tulevat ajanvaraukseen, kun tarjonnassa. Kannattaa myös seurata ilmoituksiamme blogista, teemme mallihakuja opiskelijatöihin.

Kynsihoidot

Hiustenhoitopaketit

Kevätrituaali

Kevin.Murphy – kampaamosta

  • Hiusseerumi
  • Hiusnaamio
  • Shampoo

Kevätrituaali hiustenhoito

Tilaa kevätrituaali-hiustenhoito Studio Stylessä. Hemmottelemme hiuksiasi: shampoopesu, hiusseerumi ja hiusnaamio kuuluvat hoitopakettiin. Hoidon jälkeen föönaus. Hiuksista tulee kiiltävät, ehyemmät ja ne korjaantuvat käsittelyssä.

Tuotteemme

Hiustenhoito

Studio Stylen valikoimissa on Sim Sensitive DS -hiustenhoitotuotteet. Ne ovat kotimaisia ja tuoksuttomia. Simistä tulee myös kaurasarja: Forme Essentials.

Studio Stylen KEVIN.MURPHY -hiustenhoitosarja on vegaaninen, uusiokäytettävä, tuoksuton ja ekologinen. Myös purkit ovat kierrätysmateriaalia.

Tervetuloa

Studio Stylen hemmotteluun