Geelilakkaus 

fantasynails-logo

FantasyNails -lakkaukset

Erikoistumme FantasyNails -geelikynsien ja rakennekynsien lakkauksiin. Palvelu tulee valikoimiimme vaiheittain.

Haemme kevättalvella näytetöihin malleja. Ensisijaisesti mallit valitaan Studio Stylen jäsenistä. Kannattaa hakea jäsenyyttä. Ilmoitamme, kun kynsimallien haku on ajankohtaista.

Kun erikoistumisopinnot ovat valmiit, kynsien geelilakkaukset sekä rakennekynnet tulevat ajanvaraukseen verkkosivuillamme. Siihen asti ajanvaraustiedustelut numerosta 050 – 352 8169. Kynsihoidoista vastaa yrittäjä, Susanna Turunen.

Kynnet voi lakata joko yksivärisinä tai niihin voi valita ranskalaisen lakkauksen. Kynsipalvelujen valikoima on hinnastossa: geelilakkaus, oman kynnen vahvistus sekä rakennekynnet. Geelilakkaukset myös varpaankynsiin.

– Tervetuloa asioimaan!

Lisätietoja: Susanna Turunen,
puh. 050 – 352 8169,
info (at) studio-style.fi

FantasyNails -ranskalainen kestolakkaus, Studio Style, Kiulukangas, Oulu

Studio Style

Studio Style Hair Nails Lashes on oululainen ylellisiä hiustenhoitopalveluita tarjoava parturi-kampaamo, jonka arvot ovat vastuulliset.  Pitkä 30-vuotinen kokemus alalla takaa laaja-alaiset, koko perheen parturi-kampaamon palvelut.

Studio Style HNL tarjoaa myös kynsi- ja ripsihoitoja. Ripsenpidennysten tuotemerkki on Cristel Studio. Geeli- ja rakennekynsissä Studio Style HNL edustaa FantasyNailsia.

Studio käyttää ekologisia tuotteita, tarjoaa kestäviä palveluita, vahvalla ammattitaidolla. Tuoteperheisiin kuuluvat ympäristövastuulliset Simin ja KEVIN.MURPHYn hiustenhoitosarjat.

 

Tervetuloa

Studio Stylen hemmotteluun