Ripsiteknikon palvelut

Cristel Studio ripsienpidennystuotteet | Studio Style

Ripsihoidot palveluihimme

Tarjomassamme ovat ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Myöhemmin valikoimaan lisätään myös ripsiteknikon palvelut. Ajanvaraukset puhelimitse numerosta 050-352 8169.

Henkilöstöstämme sosiaali- ja terveysalan opiskelija Minttu Nieminen kouluttautuu parhaillaan ripsiteknikoksi. Uusien ripsihoitojen palvelut lisätään valikoimiimme vaiheittain. Käytämme niissä Cristel Studion ripsienpidennystuotteita.

Haemme kevättalvella näytetöihin malleja. Ensisijaisesti ripsitöiden mallit valitaan Studio Stylen jäsenistä. Kannattaa hakea jäsenyyttä. Ilmoitamme, kun mallien haku on ajankohtaista.

Kun erikoistumisopinnot ovat valmiit, laajentuneet ripsipalvelut tulevat myös ajanvaraukseen verkkosivuillamme. Ripsihoitojen ajantasainen valikoima on hinnastossa.
– Tervetuloa asioimaan!

Lisätietoja: Susanna Turunen, puh. 050 – 352 8169, info (at) studio-style.fi

Minttu Nieminen, ripsiteknikko, Studio Style, OULU

Minttu Nieminen, ripsiteknikko, Studio Style

Cristel Studio ripsienpidennystuotteet | Studio Style

Studio Style

Studio Style Hair Nails Lashes on oululainen ylellisiä hiustenhoitopalveluita tarjoava parturi-kampaamo, jonka arvot ovat vastuulliset.  Pitkä 30-vuotinen kokemus alalla takaa laaja-alaiset, koko perheen parturi-kampaamon palvelut.

Studio Style HNL tarjoaa myös kynsi- ja ripsihoitoja. Ripsenpidennysten tuotemerkki on Cristel Studio. Geeli- ja rakennekynsissä Studio Style HNL edustaa FantasyNailsia.

Studio käyttää ekologisia tuotteita, tarjoaa kestäviä palveluita, vahvalla ammattitaidolla. Tuoteperheisiin kuuluvat ympäristövastuulliset Simin ja KEVIN.MURPHYn hiustenhoitosarjat.

 

Tervetuloa

Studio Stylen hemmotteluun