Studio Style 
Hiustenhoitotuotteet

KEVIN.MURPHY-logo

 

KEVIN.MURPHY

Valikoimissamme on austraalialainen tuotesarja KEVIN.MURPHY. Hiustenhoitotuotteet on suunniteltu pienellä hiilijalanjäljellä, vastuullisesti. Sarjan tuotteet palvelevat pitkällä elinkaarella ja huomioivat myös tulevat sukupolvet.

Tuoksuton
Ekologinen
Vegaaninen
Uusiokäytettävä

Luonnosta inspiroitunut

KEVIN.MURPHYn tuotteissa yhdistyvät korkea teknologia ja luonnon parhaimmat ainesosat. Voit luoda huippumuodikkaan ilmeen hiuksiisi studiolla tai kotona. Kaikki tuotteet ovat samalla ympäristöystävällisiä.

KEVIN.MURPHY tuotteiden raaka-aineet tulevat luomuviljelijöitä tai tuottajilta, jotka käyttävät ekologisesti järkeviä luonnonvaraisia sadonkorjuutekniikoita. KEVIN.MURPHY-sarjan luonnollinen laatu on parasta.

KEVIN.MURPHY shampoot, hoitoaineet, hoidot ja muotoilutuotteet ovat äärimmäistä hemmottelua. Sen lisäksi, että ilme on huippumuodikas, saat lisäarvoa luonnollisesti kauniista ja hyödyllisistä ainesosista.

Huolellisesti valitut vitamiinit ja aminohapot korjaavat ja paksuntavat hiuksia sekä palauttavat vaurioituneet, halkeilevat latvat. Uutteet ovat eksoottisista ainesosista, mukaan lukien perulainen kuori, baobab, bambu ja appelsiininkukka. Ne kosteuttavat, tuuhentavat ja palauttavat hiuksiin niiden luonnollisen vahvuuden.

Ravitsevat, kosteuttavat ainesosat mangosta ja murumuruvoista pehmentävät hiuksia tyvestä latvaan ja hoitavat hiuksiin hieromisen aikana myös kynsinauhoja. Tunnetuista luonnollisista lähteistä, kuten kakadu-luumusta, orkideasta, lootuskukasta ja aavikon limestä peräisin olevat antioksidantit auttavat vähentämään hiusten katkeilua ja korjaavat kemiallisesti vaurioituneiden hiusten ulkonäköä ja rakennetta.

Lähde
KEVIN.MURPHY

Tervetuloa

Studio Stylen hemmotteluun